Inici Actualitat Els Amics de Santa Llúcia dediquen els beneficis del concert de diumenge...

Els Amics de Santa Llúcia dediquen els beneficis del concert de diumenge a les víctimes d’Ucraïna

0
COMPARTIR

El segon concert de la 8a edició del Cicle de Músiques a Santa Llúcia que tindrà lloc aquest diumenge tindrà un caràcter solidari i benèfic amb la situació que pateix Ucraïna. Els Amics de Santa Llúcia han decidit que tots els beneficis que s’obtinguin de l’actuació aniran destinats a ajudar les víctimies ucraïneses del conflicte bèl·lic.

Precisament, l’obra que s’interpretarà també va ser escrita a conseqüència d’una guerra. Es tracta del Quartet per a la fi dels temps, d’Oliver Messiaen, que fou escrita i estrenada en un camp de concentració a l’actual Polònia, molt a prop de la frontera amb Alemanya, durant la segona guerra mundial, per Oliver Messiaen i tres músics professionals més, presos en aquest camp. El concert començarà a les 6 de la tarda i l’interpretarà el quartet OBC Cambra. Una hora abans al mateix institut es farà un breu comentari de l’obra i una petita explicació per poder-la entrendre millor.

El preu de l’entrada és de 15 euros i de 10 si s’és soci dels Amics de Santa Llúcia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments