Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell proposa tres noves ofertes dins el cicle ‘Cultura en...

L’Ajuntament de Taradell proposa tres noves ofertes dins el cicle ‘Cultura en marxa’

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 12 de març s’iniciarà una nova edició del cicle ‘Cultura en marxa’, que planteja l’Ajuntament de Taradell. La primera proposta serà una visita al Casal de Mont-rodon, que ja es va poder visitar per primera vegada al mes de maig passat.

En aquest cas la visita anirà a càrrec del seu propietari Ramon Costa. La ruta començarà a les 10 del matí al Bosc del Pujoló i estarà guiada pel Centre Excursionista de Taradell. Un cop al casal, es podran conèixer tots els espais d’una de les cases que van regentar els Mont-rodon des del 1123 fins al 1687.

La segona proposta del Cicle serà el 26 de març amb una visita a l’Alzinar de la Roca i a la Cabanya. Serà a les 11 del matí i comptarà amb les explicacions de Josep Preseguer, president dels Tonis de Taradell, per conèixer els dos espais dedicats a preservar el patrimoni rural i cultural del municipi.

Mentrestant el 9 d’abril es proposarà la tercera i última proposta sota el títol ‘Taradell arqueològic’ i que consistirà en una ruta d’uns 4 quilòmetres per conèixer els primers assentaments neolítics a Taradell. De la mà de Lluc Santacoloma se sortirà a les 10 del matí del restaurant Goitallops per caminar per paratges amb restes antigues de la població.

Les inscripcions per a participar-hi s’han de fer a través del número mòbil 93 812 61 00 o al correu reserves@taradell.cat. Les places són limitades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments