Inici Actualitat L’atur a Taradell durant aquest febrer de 2022 no ha patit pujades...

L’atur a Taradell durant aquest febrer de 2022 no ha patit pujades ni baixades

0
COMPARTIR

Sense cap tipus de modificació en la xifra d’aturats a Taradell durant el mes de febrer. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de febrer de 2022 es va tancar a Taradell sense modificacions en la xifra de l’atur- Hi cotinuen havent 216 taradellencs o taradellenques sense feina, exactament la mateixa xifra amb la qual es va tancar el mes de gener. Fa un any a Taradell hi hava 249 persones a l’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat durant el febrer de 2022 va augmentar trencant la dinàmica a la baixa dels darrers mesos. Ara mateix hi ha 7.051 osonencs sense feina (46 més). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.192 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments