Inici Actualitat Taradell fa entrega de la primera partida de material per ajudar a...

Taradell fa entrega de la primera partida de material per ajudar a Ucraïna

0
COMPARTIR

Voluntaris taradellencs han fet entrega aquest dijous de tot el material i menjar que s’ha recollit a Taradell en solidaritat amb Ucraïna. La recol·lecta de menjar, medicaments, productes d’higiene, roba d’abric i molts d’altres, es va iniciar el dimarts fins aquest dijous al mgidia i es feia a la botiga Vilaró de Taradell. Se n’han recollit 900 kg.

Totes les caixes de material i productes s’han lliurat aquest dijous a l’Associació Sonrisas de Ucraïna, que serà l’encarregada de fer-lo arribar a les persones amb necessitats o refugiades que fugen del conflicte iniciat per Rússia. L’entrega s’ha fet a l’església de Sant Josep i Santa Mònica de Barcelona. Avui, precisament, marxaven els camions encarregats de transportar tot el material solidari.

L’entrega dels productes també s’ha fet amb voluntaris d’altres municipis de la comarca que aquests dies també han estat fent recollida solidària.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments