Inici Actualitat Diversos podis de taradellenques al Trofeu Open Promoció de patinatge celebrat a...

Diversos podis de taradellenques al Trofeu Open Promoció de patinatge celebrat a Taradell

0
COMPARTIR

La secció del patinatge del Club Parc d’Esports de Taradell va organitzar aquest diumenge el primer Trofeu Open Promoció de la Federació Catalana de Patinatge. Hi van prendre part 9 clubs amb patinadors distribuïts 4 nivells. Des del club taradellenc, hi van haver diversos podis.

En categoria cadet, Hether Correa va aconseguir el tercer lloc. Mentrestant en categoria infantil, Jana Fernández va guanyar i Laia García va ser tercera. En categoria aleví Carla Pujadas va ser segona i Grace Fernández tercera. I en infantils Ainhoa Sevilla va guanyar.

Podi en categoria aleví

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments