Inici Actualitat El CP Taradell guanya per la mínima al CP Rivas Las Lagunas...

El CP Taradell guanya per la mínima al CP Rivas Las Lagunas i se situa líder de l’OK Lliga Plata (1-0)

0
COMPARTIR

Trimof i liderat pel Club Patí Taradell, després de superar aquest dissabte a la tarda al CP Rivas Las Lagunas per un gol a zero. Els taradellencs van aprofitar que el líder no va disputar el seu partit i són líders en solitari.

El partit contra el CP Rivas va ser complicat, com demostrar el marcador. Només es va veure un gol. Aquest va arribar als 10 minuts de la segona part en una falta directa que va transformar Dani Rodríguez. Els taradellencs van saber conservar el mínim avantatge fins al final i sumar tres punts importantíssims, ja que l’Ok Lliga Plata està sent molt igualada.

Els taradellencs sumen 29 punts en 14 jornades, però a darrere hi tenen el Sant Cugat i el Shum amb 28 punts. I el Vilafranca amb 27 i un partit menys i l’Alpicat amb 25 i un partit menys. La setmana vinent el CP Taradell té un partit complicat a la pista del Sant Just.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments