Inici Actualitat A punt la 8a edició del Cicle de músiques a Santa Llúcia...

A punt la 8a edició del Cicle de músiques a Santa Llúcia de Taradell, que estrena ubicació

0
COMPARTIR

La 8a edició del Cicle de Músiques a Santa Llúcia de Taradell donarà el tret de sortida aquest dissabte 26 de febrer. A causa de la pandèmia, tornarà a fer-se en diferents ubicacions del municipi, tot i que ja amb una certa normalitat. Enguany s’estrena un emplaçament, a l’Institut de Taradell.

En la presentació feta aquest dilluns amb la presència de la regidora de Cultura, Míriam Martínez, Albert Pratdels Amics de Santa Llúcia, va explicar els concerts previstos i destacant que enguany s’aposta per obres actuals i del segle XX. El primer concert tindrà lloc aquest dissabte 26 de febrer al Centre cultural Costa i Font (19h), i serà amb un homenatge al romanticisme tardà. Jose Mor, violoncel solista de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) oferirà, juntament amb la pianista salzburguesa Astrid  Steinchaden, dues obres amb el violoncel com a protagonista, i ambdues del mateix autor, Richard Strauss.

El segon concert tindrà lloc el diumenge 13 de març a l’Institut de Taradell (18h) i amb l’OBC i música del segle XX, el Quartet per a la fi dels temps d’Oliver Messiaen. El concert es farà en un dels porxos de l’Institut, amb capacitat limitada, però amb una experiència única. El tercer concert serà el 3 d’abril a la Font Gran (18h) amb un trio de flauta, viola i l’arpa de l’OBC. El trio Debussy oferirà un variat repertori d’autors, la majoria dels quals coetanis nostres, que mostraran les varietats sonores i riques d’aquestes tres instruments combinats.

El quart concert serà el 23 d’abril al Centre cultural Costa i Font (19h) amb el Cor de Teatre, amb el seu espectacle ombres i llums. Un espectacle amb una fusió inseparable i potent entre text i música. El Cicle es tancarà el 15 de maig a la Capella de Santa Llúcia (18h) amb el Bach A3. Jose Mor i Jean Baptiste Texier, juntament amb Anna Urpina, seran els intèrprets de la música de Bach.  

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments