Inici Actualitat La taradellenca Estela Rubio es proclama campiona de l’Euro Girls 2022 d’hoquei...

La taradellenca Estela Rubio es proclama campiona de l’Euro Girls 2022 d’hoquei patins amb el Cerdanyola

0
COMPARTIR

La jove portera taradellenca Estela Rubio es va proclamar aquest diumenge campiona de l’Euro Girls 2022 d’hoquei patins, formant part de l’equip femení del Cerdanyola CH. A la final van superar al Girona per 5 a 1.

La competició es disputava a Suïssa en la categoria sub-17 i està organitzada per l’entitat Roller Hockey. Estela Rubio també és portera del Club Patí Taradell. I és que juga amb un total de tres equips. Amb el CP Taradell és portera del juvenil A i del júnior B, mentre que amb el Cerdanyola hi juga amb l’equip femení.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments