Inici Actualitat La UD Taradell sap patir per endur-se un punt del camp del...

La UD Taradell sap patir per endur-se un punt del camp del Cirera (1-1)

0
COMPARTIR
Foto: FCF

Empat de mèrit d’una UD Taradell que ha hagut de jugar l’últim quart d’hora amb inferioritat numèrica i que arribava al partit amb moltes baixes. Els taradellencs han empatat a 1 al camp del Cirera, en un partit on han igualtat un gol dels locals al primer temps i han hagut de patir en els últims minuts.

El partit ha començat amb molta igualtat i poques oportunitats per part dels dos equips. La més clara pels locals ha arribat al minut 21 en una combinació per l’esquerra que ha acabat amb una rematada de primeres que Jona amb una gran parada ha enviat a córner. El Taradell també ho intentava amb pilotes llargues per les bandes, però poca claredat ofensiva. Al minut 23 ha arribat l’1 a 0 en una pilota rebutjada per la defensa que ha acabat amb una passada profunda filtrada pel mig i que ha superat Jona amb un xut creuat i ras. El Taradell, però, no s’ha desmoralitzat i a partir d’aquí ha gaudit de bones arribades per l’esquerra, que han acabat en córner o amb una última passada errònia. Poc després de la mitja hora el Taradell ha tingut la millor ocasió per empatar en una centrada d’Èrik per l’esquerra que Vila ha connectat de cap, però ha topat amb la intervenció del porter.

A la represa el Taradell ha estat millor. Ha resolt els desajustos i els locals no han tingut gaires arribades. A mesura que passaven els minuts la sensació de perill dels taradellencs anava creixent. I l’empat ha arribat al minut 73 en una pilota centrada a l’àrea que primer ha tocat Vila i en la caiguda entre el porter i la defensa, Guillem Ventura ha connectat per afusellar. L’empat a 1 posava justícia al partit. Tot seguit, Èrik ho ha intentat en una acció que ha acabat amb un xut desviat. El Taradell estava bé, però en una passada en llarg, Jona ha hagut de sortir a la desesperada i ha fet caure el davanter. Ha vist la vermella directa i el Taradell ha hagut de jugar l’últim quart d’hora amb inferioritat numèrica. A la sortida de la falta, Genís ha fet una gran parada per enviar la pilota a córner. Ja en el temps de descompte, i el Taradell replegat i aguantant els locals han tingut una claríssima ocasió per guanyar. Primer amb un xut que Tisora ha tret de sota els pals i en el rebot, de nou amb la porteria buida, el Cirera ha xutat però han topat amb una intervenció a la desperada d’Orriols que ha impedit el gol amb el seu cos. L’àrbitre ha decidit afegir 6 minuts, en una segona part on només hi havia hagut la parada de l’expulsió i pocs canvis. Però el Taradell ha sabut patir per sumar un punt molt valuós.

La setmana vinent rep la visita de la Torreta, en un partit vital per lliutar per la salvació. Ara mateix, els taradellencs tenen 20 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments