Inici Actualitat Diumenge comença la 21a Mostra de Teatre amb una obra que commemora...

Diumenge comença la 21a Mostra de Teatre amb una obra que commemora els 83 anys de l’entrada de les tropes franquistes a Taradell

0
COMPARTIR

La 21a Mostra de Teatre de Taradell s’avança a aquest diumenge amb la primera posada en escena. El motiu és que és una obra que fa referència a la Guerra Civil i l’entrada de les tropes franquistes a Catalunya i, precisament aquest passat 2 de febrer, es van complir 83 anys de l’entrada de l’exèrcit de Franco a Taradell.

Sota el títol ‘Els darrers dies de la Catalunya Republicana’, l’obra narra els dies viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, durant l’ofensiva final de l’exèrcit de Franco contra Catalunya. La posada en escena anirà a càrrec de Terra Teatre aquest diumenge a les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

La Mostra de Teatre es tornarà reemprendre a principis de març amb l’obra ‘Perfectes Desconeguts’ de Tona’78 Talia. Serà el 6 de març a les 6 de la tarda també a can Costa.

El 13 de març hi haurà l’espectacle infantil que s’havia d’haver fet durant la Festa de Sant Sebastià, però no es va poder portar a terme per positius de Covid-19 dels actors. Serà l’espectacle ‘Tripula’ amb la companyia Farrés Brothers. Hi haurà dues sessions per temes d’aforament una a 2/4 de 5 i l’altra a 2/4 de 7.Per assistir a l’espectacle cal fer una reserva al correu reserves@taradell.cat indicant la sessió a la que voleu assistir.

Finalment, la Mostra es tancarà el diumenge 27 de març amb una sessió de microteatre, que es basa en posar en escena obres de curta durada. La Companyia Drama Dramitis posarà en escena a les 6 de la tarda ‘El funeral del papa’, ‘Lola, m’agradaves més abans’, ‘Curiosa coincidència’ i‘La captivitat dels camaleons’. Serà a les 6 de la tarda. Cada sessió de la Mostra té un preu de 5 euros, excepte l’espectacle infantil que és gratuït.

Podeu complementar informació al nostre apartat d’AGENDA.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments