Inici Actualitat Taradell comença el 2022 amb un lleuger repunt de l’atur

Taradell comença el 2022 amb un lleuger repunt de l’atur

0
COMPARTIR

Taradell ha inciat l’any 2022 amb un petit augment de la taxa d’atur. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de gener de 2022 es va tancar a Taradell amb 4 persones més en situació d’atur, situant el total en 216 taradellencs o taradellenques sense feina. Fa un any a Taradell hi hava 256 persones a l’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat durant el gener de 2022 va seguir amb la dinàmica de descens dels darrers mesos. Ara mateix hi ha 7.005 osonencs sense feina (45 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.288 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments