Inici Actualitat Taradell organitzarà al mes d’abril un Festival de novel·la negra

Taradell organitzarà al mes d’abril un Festival de novel·la negra

0
COMPARTIR

Sota el títol ‘Taradell negre’, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitzarà al mes d’abril la 1a edició d’un festival centrat en el gènere de la novel·la negra. Concretament, se celebrarà els dies 8 i 9 d’abril.

La Núria Martínez, col·laboradora de la secció de crítica literària de Taradell.com i també responsable de clubs de lectura a la Biblioteca, en serà la directora. El Festival pretén ser un punt de trobada dels amants d’aquest gènere literari que té molts lectors i seguidors. Està previst que hi hagi taules rodones, presentacions de llibres, xerrades i activitats complementàries, que s’aniran desvetllant a mesura que arriba la data. De moment, el festival ja compta amb un perfil de twitter @TaradellN.

‘Taradell negre’ compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Taradell i l’Institut de les Lletres Catalanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments