Inici Actualitat El CP Taradell empata davant del líder, el Vilafranca (1-1)

El CP Taradell empata davant del líder, el Vilafranca (1-1)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell no va poder passar de l’empat a 1 contra el líder, el Vilafranca, en un partit molt igualat. L’empat fa perdre el segon lloc als taradellencs, que s’han vist superats per l’Alpicat.

El partit va començar molt bé per als taradellencs, que als 2 minuts s’avançaven en el marcador gràcies a un gol de Xavier Crespo. Els dos equips, conscients de la importància del partit, van cedir poques ocasions i amb 1 a 0 es va arribar al descans. A la represa va seguir la mateixa tònica. Als 8 minuts Dani Rodríguez va disposar d’una falta directa per ampliar distàncies, però no va estar encertats. En canvi, els visitants van fer l’empat a 1 als 10 minuts de joc. Fins al final, malgrat els intents, el marcador no es va moure. El CP Taradell segueix a 7 punts del líder i a 1 punt del segon classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments