Inici Actualitat Participada Festa Major d’hivern 2022 de Taradell

Participada Festa Major d’hivern 2022 de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va celebrar aquest dijous la Festa de Sant Sebastià, festa major d’hivern del municipi. Tot i el context de pandèmia, es van poder celebrar tots els actes tradicionals amb molta afluència i participació de públic.

L’acte central, després de la xocolatada popular matinal, era veure la dansa del Ball del Ciri i les danses tradicionals dels grups infantils de l’Esbart Sant Genís. Els pabordes d’aquest any van poder lluir-se a la Plaça de les Eres, ja que el dia va ser completament assolellat. Prèviament, van participar de la missa en honor a Sant Sebastià que es va celebrar a l’Església de Sant Genís.

Al migdia a la Plaça de les Eres es va reunir molt de públic per poder veure el Ball del Ciri. Recordem que l’any passat la festa major d’hivern es va haver de suspendre a causa de la Covid-19. Aquesta vegada es van col·locar cadires diposades en cercle a la Plaça de les Eres per al públic, tot i que se’n va acumular més al perímetre per seguir un dels actes més característics i tradicionals.

La Festa major d’hivern es va complementar amb un espectacle infantil a la tarda a can Costa i un castell de focs a l’Espai 1 d’Octubre al vespre. Els actes continuen aquest divendres amb un concert de piano a càrrec d’Eudald Buch, organitzat pels Amics de Santa Llúcia, a les 9 del vespre al Centre Cultural Costa i Font. I diumenge a les 11 del matí amb l’inici d’una ruta pel municipi per descobrir els lligams entre el patrimoni local i la poesia d’autors com mossèn Joan Vilacís, Carles Riba, Clementina Arderiu i Pere Quart. Les places són limitades i cal inscriure’s al telèfon 93 812 61 00 o reserves@taradell.cat. A les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font s’hi farà un concert a càrrec de Guillem Roma amb entrada gratuïta.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments