Inici Actualitat Taradell tanca la solidaritat amb la Marató de TV3 amb un doble...

Taradell tanca la solidaritat amb la Marató de TV3 amb un doble acte aquest dimecres

0
COMPARTIR

Aquest dimecres 19 de gener Taradell tancarà els actes dedicats a la Marató de TV3 2021 que estava dedicada a la salut mental. Servirà també per fer pública la xifra de diners que a través dels diferents actes i les diferents entitats s’han recollit.

A les 6 de la tarda es portarà a terme un taller d’artteràpia amb la psicòloga d’Osonament i artterapeuta Judith Martínez. Mitjançant diferents tècniques artístiques, s’experimentarà entorn la salut mental i l’art com a eina de canalització de les emocions. El taller és gratuït i per a tots els públics. Cal inscripció prèvia trucant al 938126100.

A les 8 del vespre, professionals de la salut i testimonis en primera persona formaran part de la taula rodona ‘Malestar emocional: afecte a tothom?’. Hi intervindran: Josep Manuel Santos, psicòleg del CHV i Osonament; Anna Ribas, directora del CAP Taradell; Rosa Rubio, voluntària activista d’Osonament i Elsa Gascón, autora taradellenca de la novel·la ‘(Ir)racional’. L’objectiu és visibilitzar les malalties mentals i trencar amb l’estigmatització de les persones que les pateixen. Es comptarà amb la col·laboració de Ràdio Taradell.

Tot seguit, hi haurà el recompte de la recaptació de donatius per part de les entitats de Taradell, que de forma conjunta contribueixen a La Marató de TV3, i es tancarà l’acte amb l’actuació del grup Tastet de Gospel.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments