Inici Actualitat La UD Taradell suma un triomf a Malgrat de Mar amb un...

La UD Taradell suma un triomf a Malgrat de Mar amb un triplet de gols d’Oriol Vila (1-4)

0
COMPARTIR

Victòria merescudíssima i molt important pel Segona Catalana de la UD Taradell al camp del Malgrat de Mar, en un partit completíssim. Els taradellencs han guanyat per 1 gol a 4, amb tres gols del taradellenc Oriol Vila.

Un partit molt treballat pels taradellencs que han disputat un enfrontament molt seriós i amb molt bona actitud. De fet, al minut 9 ha arribat el 0 a 1, en un golàs d’Oriol Vila que escorat a l’esquerra s’ha tret un xut que ha sorprès al porter local. El Taradell amb les idees molt clares, ha competit molt bé. Al minut 23 els locals han disposat de la primera arribada en una centrada per la dreta molt perillosa cap al segon pal que ha acabat desviada. I als 27 minuts en una acció d’Èrik, aquest ha estat objecte de penal. Vila ha posat el 0 a 2. Tot seguit, els locals han tingut una falta directa que ha sortit molt ajustada a la base del pal. Però al minut 38 en una acció de Bassas per la dreta, aquest ha tret una centrada i Vila s’ha avançat a la sortida del porter per marcar a porteria buida. Amb 0 a 3 s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part, als 2 minuts, una passada errònia de Font ha servit en safata el gol del Malgrat, que s’ha animat creient en la remuntada. Però el Taradell no ha baixat en pressió i intensitat i de mica en mica ha fent baixar els ànims locals. Als 8 minuts Vila ha estat a punt de marcar en una jugada de Bassas que li ha servit la pilota i Vila ha pogut rematar amb dificultats enviant la pilota al pal, el següent rebuig Bassas l’ha engaltat acabant la jugada en córner. La sentència ha arribat al minut 60 quan Èrik ha marcat quasi des del mig del camp. L’1 a 4 ha donat tranquil·litat a un Taradell, que molt ben posicionat i amb una bona pressió ha fet inútils les temptatives locals.

Tres punts que fan que el Taradell sumi 16 punts després de 13 jornades. Dissabte vinent a les 18:30h (en una hora diferent) rebrà la visita del Parets B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments