Inici Actualitat L’efectivitat visitant decideix el derbi entre la UD Taradell i el Torelló...

L’efectivitat visitant decideix el derbi entre la UD Taradell i el Torelló (1-3)

0
COMPARTIR

Derrota del Segona Catalana de la UD Taradell en el primer partit del 2022 davant del Torelló. Els visitants s’han endut els tres punts en un derbi on han estat molt més encertats de cara a porteria.

El partit ha començat amb igualtat en els primers minuts, però en la primera arribada visitant ha arribat el 0 a 1 al minut 10. Una pilota llarga que ha agafat l’esquena de la defensa i ha acabat amb una centrada rasa per l’esquerra perquè el davanter torellonenc afusellés a plaer. El Taradell ha respost ràpid. Al minut 13 en una jugada d’Èrik, aquest ha acabat xutant creuat però el porter ha rebutjat i la posterior rematada de Vila ha sortit desviada. Pocs minuts després, de nou, Èrik ha tingut el gol, però el seu xut l’ha rebutjat amb els peus el porter visitant. El Taradell ho seguia intentant, però no estava encertat. Font ha xutat massa alt des de la frontal i Vila també ho ha intentat abans del minut 20. Les arribades clares dels taradellencs no s’han convertit en gol i el Torelló, que havia avisat amb un xut des de la frontal que Jona havia enviat a córner, ha fet el 0 a 2 en la tercera arribada. De fet, ha estat un córner al minut 25 que ha anat al segon pal on un torellonenc ha rematat de cap enviant la pilota al pal, però amb la fortuna que el rebot li ha tornat a tocar als peus i s’ha introduït al fons de la xarxa. Al minut 29 l’ha tingut Ventura per la dreta que ha tret un xut ras que l’ha blocat el porter amb els peus.

Amb aquest marcador tan condicionat pels locals s’ha arribat al descans. A la represa, el Taradell ha introduït dos canvis. Han entrat Sala i Pau per Cirera i Tisora. I ha sortit disposat a remuntar. I als dos minuts en una jugada ràpida ha arribat el 2 a 1. Vila ha cedit en profunditat per Èrik que arribant a l’àrea ha tocat de primera per superar el porter visitant. Aquest gol ha canviat el panorama i el Taradell ha estat amo i senyor del segon temps amb diverses arribades, sobretot per la banda esquerra.  Isra ha rematat desviat de cap, Èrik també ho ha intentat desviat i Font l’ha tingut al minut 66. Semblava que tard o d’hora arribaria l’empat, però el Torelló ha sentenciat al minut 78 en l’única ocasió que ha tingut al segon temps. Una pilota filtrada entre la defensa ha acabat amb un xut ras i paral·lel que poc podia fer-hi Jona.

Fins al final ho ha seguit intentant el Taradell, però amb només un xut de Pau com a ocasió més destacada. Al final, l’esforç taradellenc no ha tingut recompensa.

El Taradell es queda amb 13 punts després de 12 jornades i la setmana vinent visitarà el camp del Malgrat de Mar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments