Inici Actualitat Taradell va tancar el 2021 amb un lleuger augment de l’atur

Taradell va tancar el 2021 amb un lleuger augment de l’atur

0
COMPARTIR

L’atur a Taradell durant el mes de desembre de 2021 va patir un lleuger augment, després d’un novembre sense variacions. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al mes de desembre es va registrar 8 persones més sense feina amb un total de 212 taradellencs o taradellenques. Fa un any a Taradell es va tancar el 2020 amb 257 persones en situació d’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat durant el desembre de 2021 va seguir amb la dinàmica de descens dels darrers mesos. Ara mateix hi ha 7.050 osonencs sense feina (33 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.190 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments