Inici Actualitat La Font Gran es reconvertirà en un espai per produir la nova...

La Font Gran es reconvertirà en un espai per produir la nova Aigua de Taradell

0
COMPARTIR

Després de la bona acollida que ha tingut el perfum de Taradell ‘Nit de Reis’, comercialitzat aquests dies i a iniciativa del Parc de les Olors, l’Ajuntament de Taradell ja té en ment un nou producte taradellenc de cara al 2022. Segons ha pogut saber Taradell.com en un trobada informal, l’Ajuntament ha trobat sortida a l’equipament de la Font Gran, tancat des de fa temps i que només s’utilitzava fins ara per a tallers o activitats culturals.

Durant aquest proper mes de gener, l’edifici de la Font Gran es convertirà en un centre en petit format de producció de la nova ‘Aigua de Taradell’. La marca taradellenca d’aigua potable es comercialitzarà, en principi, només a les botigues de Taradell en formats envasats d’1 litre i 5 litres. La decisió s’ha pres després de l’èxit que va suposar habilitar una font d’aigua potable a la Font Gran i tornar a fer rajar les fonts. Després d’una enquesta interna, l’Ajuntament ha vist que hi ha demanda d’aigua potable i que pot matar dos ocells d’un tret: revitalitzar l’edifici de la Font Gran i comercialitzar una aigua pròpia.

Aigua de Taradell pretén fer la competència a les marques blanques d’aigua dels centres comercials, però sobretot a Aigua de Viladrau i Aigua Font Vella. La bellesa de la Font Gran, sumat al fet que és un indret de la vila que per l’orografia del terreny conserva la humitat, dota a l’Aigua de Taradell d’unes propietats baixes en sodi i magnesi ideals per a un bon equilibri del cos i per revitalitzar l’organisme. Això sí, l’aigua caldrà tractar-se primer, ja que la que surt de les set fonts no és potable.

Properament, es farà la presentació oficial de l’Aigua de Taradell.

Que tingueu molt bon dia dels Sants Innocents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments