Inici Actualitat Taradell ja té el seu propi perfum, el Nit de Reis

Taradell ja té el seu propi perfum, el Nit de Reis

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies ja es comercialitza el primer perfum taradellenc. Porta per nom ‘Nit de Reis’ i sorgeix d’una iniciativa de l’Ajuntament de Taradell a través del Parc de les Olors de Taradell, que ja ofereix diferents productes elaborats amb essències de lavanda i barballó.

El perfum està elaborat amb oli essencial de barballó com a principal ingredient, destil·lat pel Parc de les Olors dels camps taradellencs on s’hi cultiva. S’ha volgut que fos un perfum que també tingués a veure amb el paisatge i entorn natural taradellenc i també porta ingredients com romaní, i extractes de blat, roure, alzina i terra. El seu nom fa referència a la cavalcada de Reis de Taradell, on els Reis d’Orient es reben amb la crema d’atxes de barballó i la seva olor característica.

El primer dia que es va comercialitzar va ser durant la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Actualment, se’n pot adquirir al mateix Parc de les Olors a hores convingudes o a l’establiment Ètica, situat a la carretera de Montrodon 15 de Taradell.

El seu preu és de 15 euros i té la peculiaritat que és unisex, és a dir, serveix per a qualsevol persona, del gènere que sigui. Se n’han creat 2.000 ampolles inicials. Aquest nou producte del Parc de les Olors complementa els que ja fa temps que es comercialitzen com infusions, olis essencials, ambientador, crema hidratant de cos, xampú, sabó sòlid, ungüent, coixí terapèutic, ratafia…

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments