Inici Actualitat Marc Clapés es proclama campió de Catalunya de ciclocròs en categoria Màster...

Marc Clapés es proclama campió de Catalunya de ciclocròs en categoria Màster 40

0
COMPARTIR
Clapés, tercer per l'esquerra, al podi de campions.

El taradellenc Marc Clapés (Corvi Team) es va proclamar aquest diumenge campió del Campionat de Catalunya de ciclocròs en la categoria Màster 40. Ho va fer imposant-se en la 2a edició del Gran Premi La Seu d’Urgell, desena prova puntuable per la Copa Catalana, i que aquesta vegada era l’escenari del Campionat de Catalunya.

Clapés va haver de tenir un disputat duel amb Arnau Rota en un circuit molt exigent i amb zones cobertes de glaç a primera hora del matí. El taradellenc es va imposar a l’esprint per aconseguir el títol català.

Amb aquest triomf, també és matemàticament campió de la Copa Catalunya de la mateixa categoria, a falta de només una prova, a El Bruc el proper 2 de gener. Després de 10 proves disputades n’ha guanyat 6 i en tres més ha estat segon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments