Inici Actualitat Taradell proposa tres activitats per als adolescents en el marc del Nadal...

Taradell proposa tres activitats per als adolescents en el marc del Nadal Jove

0
COMPARTIR

El Puntal, juntament amb l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, han programat tres activitats per als adolescents durant aquest Nadal.

Sota el títol ‘Nadal Jove’ s’ofereixen tres activitats totalment gratuïtes als adolescents a partir dels 12 anys. La primera tindrà lloc el 27 de desembre al Centre cultural Costa i Font i serà un Escape Room a les 11 del matí. La segona es farà el 28 de desembre a la mateixa hora i lloc i serà un Taller de circ. Finalment, la tercera serà ell 29 de desembre i serà el Let’s Clean Up, una matinal on es busca la col·laboració dels joves per netejar espais de l’entorn de Taradell, tal i com es va fer l’any passat.

Per apuntar-se cal fer ús d’aquest enllaç d’inscripcions: ENLLAÇ INSCRIPCIÓ

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments