Inici Actualitat La UD Taradell dona la cara al camp del Sant Pol, però...

La UD Taradell dona la cara al camp del Sant Pol, però acaba perdent (2-0)

0
COMPARTIR

Cinquena derrota consecutiva d’un Taradell que ha fet un partit molt seriós al camp d’un dels equips punters de la Segona Catalana, el Sant Pol. Dues accions, una al final del primer temps i una altra només inicar-se el segon temps, han decidit el matx.

La UD Taradell ha competit i ho ha fet amb arguments. Al primer temps, els locals no han estat gens superiors i les millors ocasions les ha tingut el Taradell Els locals han avisat en un córner assajat que ha acabat amb un xut rebutjat per Genís. En canvi, el Taradell ha tingut la primera clara al minut 21, quan Cirera ha marcat en una acció que l’àrbitre ha assenyalat fora de joc. Poc després, Oriol Vila ha tingut el gol a les seves botes, quan per l’esquerra ha encarat i ha tret un xut creuat i ajustat que el porter ha desviat a córner in extermis. Tot seguit, en una centrada per l’esquerra, de nou, Vila ha rematat forçat enviant la pilota massa elevada. El Taradell estava ben col·locat i no patia. Els locals en una pilotada esporàdica han reclamat un penal per agafada en una acció dividida poc clara. I al minut 40 ha arribat l’1 a 0. En una pilota llançada en profunditat, Honda no ha estat encertat en rebutjar i la pilota li ha passat per sota el peu, deixant un davanter de cara per encarar Genís. El jugador ha cedit fent la passada de la mort cap a la dreta perquè un company marqués a plaer. Amb aquest marcador injust s’ha arribat al descans.

Només començar, abans del minut de joc, en la primera jugada en atac, el Sant Polo ha fet el 2 a 0 en una centrada per la dreta que s’ha rematat de cap. Un gerro d’aigua freda per un Taradell que ha vist com en 6 minuts se li escapava el partit. Tot i això, ho ha seguit intentant. Els locals han buscat sentenciar al contraatac. Han tingut un gol anul·lat i una ocasió que Genís ha tret amb els peus. El Taradell també ha buscat escurçar distàncies. Pau en una ocasió a l’equador del segon temps ha tingut el gol. Però el seu xut ha sortit rebotat i ha acabat blocat pel porter. Més tard, xuts massa desviats i córners desaprofitats. Freixas, a la part final, també l’ha tingut en un xut que ha acabat parant el porter.

Derrota que deixa el Taradell amb 10 punts i amb urgències per trencar la dinàmica negativa. L’ocasió, el proper dissabte a la Roureda en el derbi contra l’OAR Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments