Inici Actualitat Exhibició del CP Taradell en una gran primera part per guanyar el...

Exhibició del CP Taradell en una gran primera part per guanyar el derbi a la pista del CP Vic (3-7)

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda en el derbi de l’OK Lliga Plata sud davant del Club Patí Vic. Els taradellencs amb una excel·lent primera meitat, en el qual van ser capaços de fer 7 gols als vigatans, es van endur els tres punts de l’Olímpic de Vic.

El partit ja va començar amb un ràpid gol de Xavier Crespo per als taradellencs abans de complir-se els quatre minuts. Als 10 minuts va arribar el 0 a 2, obra de Dani Rodríguez. I, tot seguit, Víctor Crespo va aprofitar un penal per fer el 0 a 3. El domini taradellenc es va plasmar, dos minuts més tard, quan Xavier Crespo va repetir per posar el 0 a 4 a l’electrònic. Els vigatans estaven perduts i ni tan sols van saber aprofitar una targeta blava a Albert Benito i una posterior falta directe. Pol Gallifa, faltant 8 minuts pel descans, posava un escandalós 0 a 5 al marcador. Els vigatans van ser capaços de fer el primer gol faltant 6 minuts pel descans, però no van tallar la sagnia. Pol Gallifa posava l’1 a 6 mig minut després i Dani Rodríguez aprofitava una targeta blava i als vigatans i la falta directa per fer l’1 a 7, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part, poca història. El 2 a 7 va arribar a falta de 13 minuts i el tercer gol vigatà quan faltaven pocs minuts pel final. Amb aquest resultat el CP Taradell es situa segona a la classificació, empatat amb 3 equips més, però amb l’avantatge que té partits pendents

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments