Inici Actualitat Taradell instal·la una gatonera a la zona de Can Llebre que gestionarà...

Taradell instal·la una gatonera a la zona de Can Llebre que gestionarà Veu Animal

0
COMPARTIR
gatonera taradell
Foto: Ajuntament de Taradell

L’Ajuntament de Taradell acaba d’habilitar una gatonera nova a la zona de Can Llebre, al polígon El Vivet, en una parcel·la que és propietat del consistori. L’equipament s’ha instal·lat comptant amb la col·laboració de l’entitat Veu Animal, que serà qui gestionarà aquest nou espai amb la finalitat de controlar les colònies de gats.

Aquesta nova gatonera compta amb una zona pavimentada de 100 metres quatrats que estan perimetrats amb una reixa. També està cobert amb una reixa de sostres per evitar l’entrada de persones no autoritzades. Hi ha dos habitacles que serveixen com a punt d’alimentació i de refugi per als gats.

La finalitat és que les colònies de gats que hi ha distribuïdes per les naus del polígon El Vivet, estiguin situades en aquest nou equipament. Així, Veu Animal a través de les persones voluntàries podran gestionar i controlar millor les colònies de gats i, al mateix temps, els animals tindran unes millors condicions de vida i generaran menys molèsties.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments