Inici Actualitat Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès fan un acte d’agraïment...

Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès fan un acte d’agraïment als professionals del CAP Taradell

0
COMPARTIR

Els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès van fer un acte d’agraïment als professionals mèdics del Centre d’Atenció Primària de Taradell, aquesta setmana. L’objectiu era agraïr, en nom de l’escola i famílies, la tasca que realitzen els professionals que vetllen per la salut de tots els taradellencs i taradellenques i que, des de fa mes d’un any i mig, han hagut de multiplicar esforços per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

La iniciativa, que forma part del projecte ‘Compromesos’ de l’escola, es va portar a terme pel grup “Implica’t” que va lliurar a tot l’equip unes targetes postals fetes per ells i acompanyades d’unes paraules sentides i emotives per mostrar el reconeixement a una tasca que es fa des del cor: cuidar als altres.

Aquest grup d’infants té previstes altres iniciatives durant aquest curs. La propera serà participar en la Marató de TV3 recollint diners a través d’una paradeta que tindran a la Fira de Santa Llúcia de Taradell i també a través de la campanya : 1 Origami, 1 Euro.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments