Inici Actualitat L’atur del novembre de 2021 registrat a Taradell no es mou

L’atur del novembre de 2021 registrat a Taradell no es mou

0
COMPARTIR

L’atur a Taradell durant el mes de novembre de 2021 no va registrar cap pujada ni baixada respecte al mes anterior. Curiosament, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al mes de novembre es va registrar el mateix nombre de persones sense feina amb un total de 204 taradellencs o taradellenques. Fa un any a Taradell hi havia 246 persones en situació d’atur. Aquesta situació es va produir exactamant igual fa un any quan al novembre de 2020 no hi va haver moviments en la xifra respecte a l’octubre.

A Osona, en canvi, l’atur registrat durant el novembre de 2021sí que ha seguit anant a la baixa com en els darrers mesos. Ara mateix hi ha 7.083 osonencs sense feina (132 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 8.857 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments