Inici Actualitat Divendres s’inaugura una exposició sobre l’aigua i una d’art amb homenatges a...

Divendres s’inaugura una exposició sobre l’aigua i una d’art amb homenatges a Miquel Sala i Magí Bosch

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell inaugura aquest divendres a les 6 de la tarda l’exposició ‘El cicle urbà de l’aigua a Taradell’. L’acte servirà d’excusa per fer un homenatge-reconeixement a Miquel Sala, que durant molts anys va gestionar tots els aspectes relacionats amb el servei i subministrament d’aigua al municipi. L’acte està obert a tothom.

La mostra pretén explicar d’on ve l’aigua que arriba a Taradell, si és potable l’aigua del riu, on es guarda l’aigua un cop potabilitzada o aspectes més tècnics relacionats amb perquè l’aigua surt a pressió de l’aixeta, quantes canonades d’aigua hi ha a Taradell o a quina hora es gasta més aigua al municipi.

L’exposició es pot visitar fins ell 21 de desembre els dilluns, dimecres, dijous i divendres durant tot el dia, i els dissabtes i diumenge a partir de les 11 del matí.

Exposició de l’Arpa

Paral·lelament, també aquest divendres a les 7 de la tarda s’inaugura una exposició de pintures, que servirà per fer un homenatge a Magí Bosch, que va morir el passat 4 d’abril de 2020. La mostra es podrà veure a l’escola d’arts L’Arpa durant tot el desembre i gener els dilluns de 9 del matí a 12 del migdia i de dilluns a dijous de 4 a 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments