Inici Actualitat El CP Taradell torna al camí dels triomfs derrotant al CP Vilanova...

El CP Taradell torna al camí dels triomfs derrotant al CP Vilanova (4-2)

0
COMPARTIR

Tercera victòria de la temporada del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs van haver de remuntar aquest dissabte a la tarda al pavelló del Pujoló davant d’un CP Vilanova, que va posar difícil el partit.

Els visitants es van avançar molt d’hora. Al minut 7 i mig va arribar el 0 a 1. El CP Taradell va anar insistint i va trobar el gol al minut 15. Víctor Crespo va disposar d’un penal que va fallar a primera instància, però aprofitant el rebuig va superar al porter visitant per posar l’empat a 1. L’alegria local, però, va durar poc, ja que un minut i mig després el Vilanova es tornava a avançar amb l’1 a 2. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el Taradell va consolidar el triomf. Als cinc minuts i escaig Dani Rodríguez posava la igualtat amb el 2 a 2. El Taradell va apretar i a falta de 13 minuts Albert Benito feia el 3 a 2 i posava per primer cop en avantatge als taradellencs. A cinc minuts del final Dani Rodríguez podria haver sentenciat si hagués aprofitat una falta directa. Però no va fallar a dos minuts i mig fent el 4 a 2 definitiu.

El CP Taradell suma 10 punts després de 5 jornades, ja que té un partit pendent amb l’Alpicat que es disputarà el 22 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments