Inici Actualitat Canya que no es Conya porta sobre els escenaris el cas de...

Canya que no es Conya porta sobre els escenaris el cas de La Manada

0
COMPARTIR

L’Associació Teatral Canya que no és Conya estrena aquest dijous l’obra de teatre ‘Els llops’, una versió lliure de la dramatúrgia que va fer Jordi Casanoves sobre el text transcrit del judici que va tenir lloc el 2017 contra La Manada.  

Un experiment teatral fet amb 6 joves que s’han posat a la pell dels 5 acusats i la víctima, i que han treballat conceptes com el consentiment, la sexualitat i la masculinitat fràgil, acompanyats i dirigits per Esther Solans.  

La representació serà aquest dijous 25 de novembre a les 9 de la nit (en el marc del Dia Internacional contra les Violències Masclistes), i el divendres 26 de novembre a les 9 de la nit. Les dues representacions es faran al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments