Inici Actualitat El jove taradellenc Toni Tarela acaba tercer a la Copa Catalunya de...

El jove taradellenc Toni Tarela acaba tercer a la Copa Catalunya de motocròs elèctric 2021

0
COMPARTIR

La Federació Catalana de Motociclisme va donar per finalitzada fa una setmana la temporada de la Copa Catalana de Motocròs Elèctric 2021. Entre els triomfadors hi havia un jove taradellenc de només 5 anys, Toni Tarela Claramonte.

En la seva primera temporada competint, en Toni ja ha pujat al podi assolint la tercera posició a la classificació general de la categoria MX-E 1.2, que va guanyar Sergi Soler.

En la primera prova al mes d’abril al Circuit de Cellers (Pallars Jussà) va aconseguir la segona posició. Però per mala sort es va trencar, posteriorment, l’húmer i va haver d’estar dos mesos de baixa i sense poder competir en les següents dues proves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments