Inici Actualitat Una jove de Taradell publica una novel·la autobiogràfica per parlar sense prejudicis...

Una jove de Taradell publica una novel·la autobiogràfica per parlar sense prejudicis de l’anorèxia i la bulímia

0
COMPARTIR

La taradellenca Elsa Gascón, de 21 anys, acaba d’autopublicar la seva primera novel·la. Es titula ‘(Ir)racional’ i relata la seva pròpia experiència a l’hora de superar anorèxia nerviosa i bulímia.

En paraules de la pròpia autora, es tracta d’una “novel·la romàntica sobre l’anorèxia nerviosa i la bulímia a partir d’una dolça història d’amor basada en fets reals”. I és que fa sis anys que l’Elsa pateix anorèxia nerviosa i fa poc temps va patir-ne un rebrot. L’escriptura de petits relats li va servir de teràpia, fins que una persona la va animar a publicar el que escrivia. “A partir d’allà, vaig començar a escriure una història basada en el que m’havia passat per tal de que pogués ajudar a algú que estigués passant pel mateix o que ja ho hagués patit”, assegura.

Ara, un cop publicada la novel·la, espera que ajudi la gent a veure que “l’anorèxia no és només el que es veu a fora sinó que també és el patiment que té aquell malalt a dintre; una lluita interna contra un mateix que no s’acaba mai”.

La novel·la ha estat autopublicada en format butxaca fa una setmana a través de la plataforma web mibestseller.es i, des d’allà, qui vulgui la pot comprar. Concretament, a través del següent ENLLAÇ. També podeu consultar el seu bloc personal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments