Inici Actualitat Taradell celebra divendres la Festa dels Drets dels Infants

Taradell celebra divendres la Festa dels Drets dels Infants

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, l’Ajuntament de Taradell ha organitzat aquest divendres una sèrie d’activitats que es portaran a terme a l’escola d’Arts l’Arpa. La finalitat de la festa és visualitzar, reivindicar i reconèixer els seus drets.

Començaran a les 5 de la tarda amb diversos jocs reciclats de Guixot de 8 i tallers creatius per a infants i famílies. També està previst un taller de música moviment amb família a càrrec d’Anna Roig.

També hi haurà berenar per tots els assistents i a 2/4 de 7 de la tarda es lliuraran els premis del 9è Concurs de dibuix dels Drets dels Infants. Enguany, el tema escollit és “El dret a ser cuidat i estimat per la família”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments