Inici Actualitat El Taradell perd per un penal rigorós al 90 i s’allunya del...

El Taradell perd per un penal rigorós al 90 i s’allunya del liderat (2-3)

0
COMPARTIR

La UD Taradell rebia a l’Argentona com un dels rivals més durs de la competició amb la possibilitat d’igualar-los a punts a la classificació en cas de sumar els tres punts. Tot i que una gran primera part dels visitants no van posar les coses gens fàcils a un Taradell que va donar la cara.

De fet, l’Argentona va dominar territorialment els primers 45 minuts i va generar la majoria d’accions de perill a través de córners i centrades laterals que sovint trobaven rematador. I, de fet, així va ser com va arribar el 0 a 1 al minut 40.Un gol que va afectar anímicament als taradellencs. Un córner servit per Domingo servia perquè Olmeda avancés al seu conjunt. El Taradell havia tingut també arribades, menys clares, la millor una centrada de Tusell perquè Bassas rematés de cap per sobre el travesser.

A la represa i quan el Taradell havia sortit amb ganes d’empatar, va arribar un segon gol visitant. Al minut 54 el conjunt visitant executava un gran contraatac que acabava amb el cop de cap d’Essabahi per fer pujar el 0 a 2. El resultat semblava impossible de remuntar, però el Taradell va recórrer a l’orgull i caràcter per igualar el matx. Oriol Vila va fer un doblet, gràcies a un gol a la sortida d’un córner al minut 60 i a una rematada de cap al 78. A partir del gol de l’empat, els taradellencs seguien buscant la porteria contrària i la remuntada semblava possible. Fins que va arribar la jugada polèmica de l’enfrontament en els últims instants de temps afegit. El davanter de l’Argentona buscava arribar a una passada a l’espai a l’interior de l’àrea i desfer-se de la sortida de Jona, però aquest tirant-se a terra blocava i agafava plenament la pilota. Làrbitre, però, interpretava que tocava primer al jugador provocant penal. Una decisió que va enfadar molt al públic i jugadors locals que consideraven totalment injusta, vista l’acció i com el porter havia arribat a agafar primer la pilota dividia. Lozano no es va posar nerviós i va aconseguir marcar el 2 a 3 final.

El Taradell suma la seva segona derrota consecutiva, tot i que les sensacions s’allunyen de la realitat dels resultats. El 21 de novembre jugarà contra el Cardedeu, un altre rival directe en la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments