Inici Actualitat El CP Taradell empata contra el Sant Just i s’allunya del liderat...

El CP Taradell empata contra el Sant Just i s’allunya del liderat (3-3)

0
COMPARTIR

Empat a 3 del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al Pujoló en un partit molt igualat contra l’HC Sant Just.

El partit va començar amb un gol als 8 minuts dels visitants que va complicar les coses als taradellencs. A més, el Sant Just va disposar d’una falta directa al minut 15, que no va saber aprofitar. Tot seguit, va arribar l’empat. Albert Benito va fer l’1 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, es va repetir la mateixa dinàmica. Als 6 minuts els visitants van fer l’1 a 2, però aquest cop la reacció taradellenca va ser més ràpida. Xavier Crespo, dos minuts després, va posar l’empat a 2. I als 10 minuts Dani Rodríguez feia el 3 a 2 i posava per davant en el marcador als taradellencs per primer cop en tot el partit. Però només va durar mig minut. Temps perquè el Sant Just tornés a igualar a 3 el marcador.

El CP Taradell va tenir a la mà l’opció de guanyar, ja que va disposar de dos penals quasi consecutius. Primer Víctor Crespo i després Pol Gallifa, no van ser capaços de trobar la xarxa. En els tres últims minuts van ser els visitants qui van tenir opció de guanyar, després que Dani Rodríguez veiés targeta blava. Però no van aprofitar una falta directa i el partit va acabar en empat.

El CP Taradell suma 7 punts i es queda a tres del liderat després de 4 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments