Inici Actualitat L’escola Sant Genís i Santa Agnès seleccionada per formar part de la...

L’escola Sant Genís i Santa Agnès seleccionada per formar part de la Fundació Kilian Jornet

0
COMPARTIR

La Fundació Kilian Jornet, dedicada a vetllar per l’entorn natural, ha inclòs l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell dins del mapa de projectes escolars que sensibilitzen sobre la natura. La iniciativa pretén informar i sensibilitzar en els àmbits educatius i a la ciutadania en general de la importància de la preservació dels entorns de muntanya.

Els projectes s’han escollit per la rellevància en el treball a la natura envers el respecte, la conscienciació i l’actuació en les accions diàries del centre, entre d’altres. L’objectiu és generar materials per treballar temes de natura i sostenibilitat i posar-los a disposició de tothom. Està previst que aquest curs 2021-2022 es faci una prova pilot en escoles i instituts dels Parcs Naturals del Cadí-Moixeró i de l’Alt Pirineu per, més tard, fer-ho extensible a altres zones de muntanya.

En el cas de l’escola Sant Genís i Santa Agnès el treball mediambiental forma part del projecte ‘COMPROMESOS’, un projecte d’educació emocional que es porta a terme des del curs 2007-2008 i que pretén dotar als alumnes d’unes estratègies i habilitats socials per al futur. 

El grup d’alumnes de 5è ha elaborat un vídeo explicant el projecte. El trobareu a l’Instagram @escolasantgenis

Properament, en el web de la Fundació Kilian Jornet, es mostrarà el treball de l’escola al llarg dels anys.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments