Inici Actualitat Aquest cap de setmana toca endarrerir els rellotges per adaptar-nos a l’horari...

Aquest cap de setmana toca endarrerir els rellotges per adaptar-nos a l’horari d’hivern

0
COMPARTIR

Arriba l’horari hivernal. Durant la nit del dissabte al diumenge caldrà canviar els rellotges i tirar una hora enrera. Així, a les 3 de la matinada de diumenge caldrà endarrerir l’hora fins a les 2 per adaptar-nos a l’horari d’hivern.

Tot i que s’ha parlat de posar fi als canvis d’horari, de moment no s’ha arribat a un acord. El motiu és ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural i es produeix en tots els països de la Unió Europea.

Molta gent, però, no és partidària dels continus canvis d’hora. A l’apartat de l’enquesta de la web, precisament demanem quin dels horaris (hivernal o estiuenc) us agrada més i amb quin us quedaríeu si s’anul·lessin els canvis d’hora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments