Inici Actualitat Convocada una reunió per a persones que vulguin formar part d’un grup...

Convocada una reunió per a persones que vulguin formar part d’un grup promotor per a la transició energètica a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dijous 28 d’octubre a les 8 del vespre hi ha convocada una reunió a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font amb l’objectiu de reunir persones interessades en coordinar i estructurar un Grup Promotor per a la Transició Energètica a Taradell.

La iniciativa ja parteix d’una primera trobada el 23 de setembre, durant la qual es va concloure que calia ampliar el grup i sumar més persones al projecte. En aquest sentit, es planteja la reunió d’aquest dijous oberta a qualsevol persona que hi vulgui participar.

L’objectiu d’aquesta segona trobada serà crear el grup que buscarà promoure i impulsar a Taradell iniciatives que ajudin a fer front a l’emergència climàtica, social i econòmica actual. Durant la reunió també es concretarà la dinàmica de treball i s’escolliran les persones que coordinadaran el grup. En un principi, preveuen treballar en quatre àmbits: Energia i mobilitat, educació, agricultura i consum, i economia.

A 2/4 de 7, abans de la reunió, es projectarà el documental francès ‘Demà’, que planteja solucions reals als problemes mediambientals en matèria d’agricultura, energia i mobilitat, economia, participació social i educació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments