Inici Actualitat El CP Taradell remunta contra el Raspeig i ja suma dues victòries...

El CP Taradell remunta contra el Raspeig i ja suma dues victòries (6-2)

0
COMPARTIR

Victòria amb remuntada del Club Patí Taradell a la Ok Lliga plata aquest dissabte davant del CP Raspeig. Els taradellencs han hagut de capgirar el marcador al segon temps, ja que a la mitja part perdien per 1 a 2.

Tot i que el partit ha començat amb un gol de Dani Rodríguez als 7 minuts, el Taradell ha vist com els visitants capgiraven el marcador. A l’equador del primer temps i en quatre minuts han posat l’1 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.

La reacció ha arribat al segon temps. Víctor Crespo ha aprofitat un penal per posar el 2 a 2 als 5 minuts. I en els 13 últims minuts ha arribat el festival golejador del Taradell. Primer Marc Soler amb dos gols consecutius ha posat el 4 a 2 a l’electrònic. Els taradellencs han mantingut l’avantatge i han aprofitat els últims minuts davant la desesperació dels visitants per sentencionar. A 1 minut i mig pel final Pol Gallifa ha fet el 5 a 2. I en l’últim instant de partit Sergi Pla ha posat el definitiu 6 a 2.

El CP Taradell suma 6 punts en dos partits i és colíder de l’Ok Lliga Plada Sud, juntament amb l’Alpicat i el Vilafranca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments