Inici Actualitat La taradellenca Clàudia Pallarols guanya la segona edició del Premi Anastasi Aranda

La taradellenca Clàudia Pallarols guanya la segona edició del Premi Anastasi Aranda

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell i Ràdio Taradell

L’Espai Montseny de Viladrau va acollir aquest diumenge al matí el lliurament de la segona edició del Premi Anastasi Aranda (antic Premi Ajuntament de Taradell). La taradellenca Clàudia Pallarols va ser guardonada amb el premi que valora el millor treball de recerca i que està promogut pels municipis de Taradell, Santa Eugènia de Berga, Viladrau i Seva.

El seu treball ‘Estudi del grau d’automedicació a la població de Taradell’ ha estat el més ben valorat d’entre la quinzena de treballs que optaven al premi. El jurat va reconèixer l’originalitat del tema i el grau de relació entre la temàtica de treball i algun dels cinc municipis, entre d’altres qüestions. El premi està dotat amb 1.200 euros.

L’acte també va comptar amb l’exposició que van fer quatre alumnes més, finalistes d’aquesta segona edició. Es tractava de Xènia Amblàs amb ‘El jovent de Taradell i les fake news. Un estudi sociològic’; Pere Vinyes amb ‘Epidèmies a la grècia antiga. Un diagnòstic entre la mitologia i la racionalitat’; Martí Moya amb ‘Història del futbol a Seva’; i Lluc Santacoloma amb ‘Taradell arqueològic’.

L’anterior edició, la primera amb la nova denominació, el premi va ser per Marc Oriol Pérez amb un treball de recerca titulat “Ones Gravitacionals. La forma d’observar l’invisible“.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments