Inici Actualitat El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga Plata amb un triomf a...

El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga Plata amb un triomf a la pista de l’Olot

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va iniciar la lliga a l’Ok Lliga Plata amb una treballada victòria a la pista de l’Olot, un equip que ha pujat a la categoria i que va posar molt difícil les coses als taradellencs.

Al minut 4 els olotins es van avançar en el marcador i van obligar al Taradell a anar a remolc. Cinc minuts després Víctor Crespo va disposar d’un penal a favor del Taradell, però no va aprofitar la pena màxima. L’empat no va arribar fins a 2 minuts pel descans, quan Dani Rodríguez va transformar una falta directa. Amb empat a 1 es va arribar a la mitja part.

A la represa no hi va haver gols i l’ocasió més clara pel Taradell va ser a falta de 14 minuts en una nova falta directa, que aquesta vegada no va aprofitar Dani Rodríguez. El triomf no va arribar fins a 2 minuts pel final quan el mateix Rodríguez va posar el definitiu 1 a 2 a l’electrònic. Abans d’acabar, però, l’Olot va disposar d’un penal que no va transformar i el Taradell d’una altra falta directa que tampoc va acabar en gol.

Primers tres punts de la temporada, abans de rebre aquest proper dissabte al Pujoló al CP Raspeig que va debutar amb derrota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments