Inici Actualitat Viladrau acollirà aquest diumenge l’acte de lliurament de la 2a edició del...

Viladrau acollirà aquest diumenge l’acte de lliurament de la 2a edició del Premi Anastasi Aranda

0
COMPARTIR

Després que l’any passat es lliurés la 1a edició, el Premi Anastasi Aranda (antic Premi Ajuntament de Taradell) viurà aquest diumenge 17 d’octubre l’acte de lliurament de la 2a edició. Es farà a Viladrau, un dels municipis juntament amb Taradell, Santa Eugènia de Berga i Seva, que promouen el Premi que va ampliar el seu abast més enllà de Taradell el 2020.

L’objectiu del premi és estimular la investigació feta en català sobre qualsevol àmbit cultural tot reconeixent el millor treball de recerca dels alumnes de batxillerat. En aquesta segona edició es tornarà a premiar el millor treball de recerca fet durant el curs 2020-2021.

El premi està dotat amb 1.200 euros i l’entrega del guardó es farà a l’Espai Montseny de Viladrau aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments