Inici Actualitat Tres projeccions integren el cicle Taradellencs pel món 2021 que comença aquest...

Tres projeccions integren el cicle Taradellencs pel món 2021 que comença aquest divendres a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest octubre arriba una nova edició del Cicle de projeccions de viatges ‘Taradellencs pel món’, que organitza i coordina la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. En aquest 2021 el cicle comptarà amb tres projecccions, que s’inicien aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre.

Per motius d’aforament, les projeccions es faran a la sala 1 del Centre Cultural Costa i Font. La primera es titula ‘Geòrgia. El gran Caucas’ i anirà a càrrec de Joan Roqué i M. Teresa Simón. S’explicarà l’experiència de recórrer Geòrgia a través dels seus paisatges i muntanyes.

El proper 22 d’octubre serà el torn de Lorena Pérez amb la projecció titulada ‘Patagònia i les Cascades de l’Iguazú’, on parlarà de l’Argentina i el seu patrimoni natural. Finalment, el 29 d’octubre es projectarà ‘De Vigo a Canàries en vaixell oceanogràfic’. Anirà a càrrec de Joan Carles Abella i explicarà el projecte de recerca realitzat amb un vaixell oceanogràfic que van realitzar 24 científics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments