Inici Actualitat Diumenge a Taradell es fa una caminada per l’esclerosi múltiple

Diumenge a Taradell es fa una caminada per l’esclerosi múltiple

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 3 d’octubre a partir de les 9 del matí es farà a Taradell una caminada per l’esclerosi múltiple. La iniciativa està organitzada per Empara Osona, l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Osona.

La sortida serà des de la Plaça de les Eres i hi col·labora l’Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista Taradell i ADFO. El preu és de 10 euros i inclou esmorzar. Consta d’un recorregut apte per a tot tipus de cadires de rodes i per a totes les edats. Arribarà fins al càmping La Vall i té una distància de 1,5km d’anada i 1,5km de tornada.

Els participants també podran col·laborar i participar en el sorteig d’una llumineta (hi col·laboren 57 establiments) amb una aportació de 5 euros. Les inscripcions i la compra de lluminetes es faran abans de la sortida de la caminada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments