Inici Actualitat El taradellenc Jordi Font estrena a Osona l’espectacle ‘Iaia’ basat en les...

El taradellenc Jordi Font estrena a Osona l’espectacle ‘Iaia’ basat en les relacions en ple confinament

0
COMPARTIR

Aquest diumenge a Calldetenes s’estrena el muntatge ‘Iaia’ de la companyia Mambo Project. El taradellenc Jordi Font Alonso és un dels directors, juntament amb Nina Solà Carbonell, i també un dels actors. Es tracta d’un espectacle que va sorgir en ple confinament per la Covid-19.

Iaia és un espectacle documental i multidisciplinar on el públic entra al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Explora com la relació amb les iaies es veu truncada per la pandèmia i apareixen els recursos de les videotrucades. Aquesta reconstrucció es fa partint de material documental real extret de videotrucades fetes amb diferents iaies. Està interpretat pel mateix Jordi Font Alonso, juntament amb Pino Steiner i Mireia Illamola.

El públic es troba ubicat a l’espai escènic assegut al voltant de cinc taules diferents. A l’espai escènic hi ha quatre pantalles de TV, tres intèrprets i tres tècnics (video, so i llum) que són els encarregats de guiar la narració. 

L’obra teatral s’estrena aquest diumenge al Teatre de Calldetenes, el 8 d’octubre a l’Atlàntida de Vic, el 9 al Cirvianum de Torelló, el 16 actuaran en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa i el 24 a l’Atrium de Viladecans. Cada sessió té una capacitat màxima de 50 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments