Inici Actualitat Matinal de sol i gegants en la 27a Trobada de gegants de...

Matinal de sol i gegants en la 27a Trobada de gegants de Taradell

0
COMPARTIR

Matí esplèndid a Taradell no tan sols climatològicament parlant, sinó també a nivell cultural. La 27a edició de la Trobada de gegants de Taradell va reunir molt de públic que va poder gaudir del protagonisme geganter.

Després de dos anys, Taradell va tornar a viure un dia dedicat als gegants en una variant més recollida. I és que tot va girar entorn de l’Espai 1 d’Octubre, on les colles participants van presentar-se i van protagonitzar diversos balls geganters aprofitant el bon dia que feia.

Hi van prednre part les colles de Sant Vicenç de Montalt, Sant Miquel de Balenyà, Sant Pere de Vilamajor, Santa Anna (Vic), Hostalets de Balenyà i Taradell. No hi va haver cercavila, però sí moltes ganes de cultura en viu i del so de les gralles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments