Inici Actualitat Taradell viurà diumenge la 27a edició de la Trobada de gegants

Taradell viurà diumenge la 27a edició de la Trobada de gegants

0
COMPARTIR

Torna la trobada gegantera de Taradell habitual a finals de setembre. Aquest diumenge al matí, la Colla Gegantera de Taradell organitzarà la 27a edició d’aquesta iniciativa, que l’any passat no es va celebrar per culpa de la Covid-19.

Serà una trobada diferent a l’habitual i més curta, però amb la idea de recuperar l’esperit geganter. En aquesta ocasió, es farà a l’Espai 1 d’Octubre amb una plantada de gegants a partir de les 11 del matí. No hi haurà cercavila pels carrers de Taradell i el nombre de colles participants també serà menor. Hi prendran part: Sant Vicenç de Montalt, Sant Miquel de Balenyà, Sant Pere de Vilamajor, Santa Anna (Vic), Hostalets de Balenyà i Taradell.

Està previst que la ballada dels diferents gegants i colles participants tingui lloc a partir de les 12 del migdia

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments