Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell realitza una actuació per controlar la presència de vespa...

L’Ajuntament de Taradell realitza una actuació per controlar la presència de vespa asiàtica a la zona de Can Costa

0
COMPARTIR

Aquest dijous al matí s’ha realitzat una actuació a la zona compresa entre el sector de Ca l’Iglésias i Can Costa per controlar la presència de vespa asiàtica a Taradell. Fins a la una del migdia s’ha tallat l’accés de trànsit i de vianants per procedir a eliminar els ruscs i evitar picades.

Concretament, tal i com es pot veure a les imatges, un dels ruscs de vespa asiàtica estava situat al capdamunt del dipòsit de can Costa, en una zona de difícil accés. Durant el matí s’ha procedit a eliminar-lo.

Durant l’estiu de 2017 aquesta mateixa zona ja va haver de ser acordonada a causa de diverses picades de vespa asiàtica. Es tracta d’una espècie invasora, que es calcula que va arribar a Catalunya el 2004. És més agressiva que l’autòctona i s’alimenta d’altres insectes, sobretot les abelles autòctones, però també de fruita. Se la pot reconèixer perquè és més gran (entre 1 i 1,5 cm.) que la vespa autòctona i te menys ratlles grogues a l’abdomen.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments