Inici Actualitat Es trenca la dinàmica i puja l’atur a Taradell durant el mes...

Es trenca la dinàmica i puja l’atur a Taradell durant el mes d’agost de 2021

0
COMPARTIR

La tendència a la baixa de l’atur a Taradell es va trencar durant el mes d’agost. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al mes d’agost es va registrar un augment de l’atur. El mes passat es va tancar amb 11 persones més en situació d’atur i es va trencar una dinàmica a la baixa que venia de quatre mesos consecutius. Ara mateix hi ha 221 taradellencs o taradellenques que no tenen feina. Fa un any també va baixar força la xifra, però llavors hi havia 267 persones en situació d’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat durant l’agost de 2021 va seguir anant a la baixa, però la tendència es va frenar. Ara mateix hi ha 7.707 osonencs sense feina (47 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.444 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments