Inici Actualitat Aquest setembre es tornarà fer el Taradell Camina, però només els dijous

Aquest setembre es tornarà fer el Taradell Camina, però només els dijous

0
COMPARTIR

Després de dos estius sense portar-se a terme, l’Associació Som Dones, amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell i l’Ajuntament de Taradell, tornarà a organitzar el Taradell Camina. Ho farà durant tot el mes de setembre, aprofitant que encara els dies són llargs.

El Taradell Camina es portarà a terme només els dijous durant tot el setembre, amb sortida a 2/4 de 8 (una hora més aviat de l’habitual) des de la Plaça de les Eres. Les inscripcions es faran cada dia abans de la sortida.

Per prendre-hi part caldrà portar la mascareta posada a la sortida i a l’arribada, i sempre que no es puguin mantenir les distàncies de seguretat mínimes. La filosofia és fomentar uns hàbits saludables i l’exercici, tot recorrent l’entorn de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments